Nauji SKINLOVERS produktai: #CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis, #HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu ir #Švelnaus plauko šepetėlis

Laba diena visiems! Taip, prisipažįstu – buvau ilgam dingusi iš tinklaraščio puslapių (tiesa, kiek dažniau mano įrašus galėjote pamatyti tinklaraščio instagram paskyroje @preilespasaulis), tačiau sugrįžtu su naudinga apžvalga apie naujus mano jau anksčiau išgirto ir dėl savo efektyvumo bei saugios sudėties labai pamėgto lietuviško prekės ženklo Skinlovers produktus – veiksmingas, intensyviai odą puoselėjančias ir kovoti su odos problemomis padedančias veido kaukes. Tai #CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis ir #HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu, kurių malonų naudojimą užtikrina kokybiškas #Švelnaus plauko šepetėlis. Kuo šios kaukės ypatingos ir kokį poveikį suteikia? Kviečiu skaityti toliau.

Gamintojo pažadas.

#CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis. Veido kaukė mišriai, riebiai veido odai su bėrimais, inkštirais ir aknės pažeidimais. Natūralūs kaukės ingredientai efektyviai mažina inkštirų atsiradimą ir skatina greitą pažeistos odos gijimą. Kruopščiai parinktos kaukės sudedamosios dalys užtikrina malonią kaukės tekstūrą, kuri lengvai pasiskirsto ant odos paviršiaus ir lengvai nusiplauna.

Produktas sugeria riebalų perteklių ir nešvarumus, veiksmingai mažina odos bėrimus, uždegimą, valo poras, drėkina odą, naikina aknės bakterijas, bet nepažeidžia apsauginio odos sluoksnio. Kaukėje esantis kaolinas ne tik absorbuoja nešvarumus, bet ir aprūpina mineralais, kurie mažina odos riebumą. Svarbu atkreipti dėmesį, kad dėl aktyvių sudedamųjų dalių produktas netinka naudoti prieš saulės ar soliariumų insoliaciją, itin jautriai odai, esant veido raudoniui (kuperozei, rozacijai) ir pasireiškus pūslelinės (herpes) infekcijai.

#HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu. Intensyviai drėkinanti veido kaukė išlygina odos reljefą, suteikia stangrinimo (liftingo) efektą, gerina odos elastingumą, suteikdama jai skaistumo. Jau po pirmojo produkto panaudojimo matomi ir jaučiami akivaizdūs rezultatai. Puikiai tinka naudoti prieš makiažą ar ruošiantis svarbiai progai. Kaukė tinkama visiems odos tipams, intensyviai drėkina odą, skatina kolageno formavimąsi, lygina odos reljefą, didina elastingumą ir mažina raukšles, suteikia odai glotnumo ir užkerta kelią odos alerginių ar dirginimo reakcijų atsiradimui. Kaukę galima naudoti po rūgštinių odos procedūrų, saulės poveikio, šaltojo sezono metu – ji padeda regeneruoti ir nuraminti jautrią, išsausėjusią veido odą.

Švelnaus plauko šepetėlis. Sintetinio plauko šepetėlis švelniam ir tolygiam produkto padengimui ant odos. Patogios formos, ilgaamžis ir išskirtinės kokybės šepetėlis, pagamintas Italijoje.

Naudojimas.

#CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis. Produktas storesniu sluoksniu (kad greitai neišdžiūtų) dengiamas ant švarios viso veido odos arba lokaliai – probleminėse zonose. Kaukė dozuojama su mentele ir teptuko pagalba tolygiai, masažinėmis linijomis paskirstoma ant odos, vengiant paakių, vokų, lūpų kampučių ir kitų jautrių odos zonų. Produktas ant odos laikomas nuo 2 iki 10 minučių. Pirmus kartus rekomenduojama kaukę laikyti trumpesnį laiko tarpą, vėliau palaipsniui jį ilginant. Pradžioje, pirmąją mėnesį kaukę patariama naudoti vieną kartą per savaitę vakarais prieš miegą, vėliau galima naudoti kartu su #HM Giliai drėkinančia veido kauke su liftingo efektu. Naudojant produktą kartą per savaitę, jo turėtų užtekti 2–3 mėnesiams (priklausomai nuo naudojamo kiekio, vidutiniškai produkto užtenka apie 10 kartų). Kaukė nuo odos nuplaunama drungnu vandeniu. Nuvalymo palengvinimui galima naudoti vienkartinius medvilninius rankšluosčius, vatos diskelius arba vienkartines kempinėles. Svarbu, kad valant produktas nepatektų į akis.

#HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu. Produktas storesniu sluoksniu dengiamas ant švarios viso veido odos bei paakių odos, jei ji nėra ypatingai jautri. Kaukė dozuojama su mentele ir teptuko pagalba tolygiai, masažinėmis linijomis paskirstoma ant odos. Produktas laikomas nuo 10 iki 20 minučių, neleidžiant jam išdžiūti. Veido kaukę galima naudoti vieną ar du kartus per savaitę tiek vakare, tiek ryte. Odoje pastebėjus bėrimus ar inkštirus, kaukę galima naudoti kombinuojant su #CM Giliai valančia kauke su AHA + BHA rūgštimis. Naudojant produktą kartą per savaitę, jo turėtų užtekti 2–3 mėnesiams (priklausomai nuo naudojamo kiekio, vidutiniškai produkto užtenka apie 10 kartų). Kaukė nuo odos nuplaunama drungnu vandeniu. Kadangi produktas pašalinamas gana sunkiai, nuvalymo palengvinimui galima naudoti vienkartinius medvilninius rankšluosčius, vatos diskelius arba vienkartines kempinėles.

Kiekis. #CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis: 50 ml  / #HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu: 50 ml  / Švelnaus plauko šepetėlis: 1 vnt 

Kaina. #CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis: 55 € / #HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu: 60 €  / Švelnaus plauko šepetėlis: 20 €

Kur įsigyti? skinlovers.lt: #CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis / #HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu / Švelnaus plauko šepetėlis

Norint įsigyti kaukės ir šepetėlio rinkinį: #CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis + šepetėlis / #HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu + šepetėlis

Pakuotė.

#CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis. Storo, sunkaus, permatomo stiklo indelis su kieto, neskaidraus plastiko užsukamu dangteliu ir lanksčios plastmasės apsauginiu vidiniu dangteliu, papildomai įpakuotas į rausvą kartoninę dėžutę. Pakuotėje pridėta ir plastikinė mentelė higieniškam produkto paėmimui iš indelio.

#HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu. Storo, sunkaus, permatomo stiklo indelis su kieto, neskaidraus plastiko užsukamu dangteliu ir lanksčios plastmasės apsauginiu vidiniu dangteliu, papildomai įpakuotas į rausvą kartoninę dėžutę. Pakuotėje pridėta ir plastikinė mentelė higieniškam produkto paėmimui iš indelio.

Švelnaus plauko šepetėlis. Matinio, nepermatomo plastiko kotelis su itin švelniais ir minkštais sintetiniais šereliais, įpakuotas į skaidrų plastikinį apsauginį maišelį.

Konsistencija ir spalva.

#CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis. Lengvų putėsių konsistencijos, pelenų rausvos spalvos.

#HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu. Lipnios gelinės konsistencijos, pusiau skaidri, alyvinio atspalvio.

Kvapas. Produktuose nėra jokių papildomų kvapų – jų kvapą įtakoja natūralios sudėtinės dalys.  

#CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis. Specifinis, su juntamomis molio ir aliejaus natomis. 

#HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu. Vidutinio stiprumo, specifinis.

Sudėtis [Saugūs, vidutinio saugumo, pavojingi].

#CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis. Aqua, Kaolin, Lactic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Propanediol, Glycerin, Sodium PCA, Cetyl Stearyl Alcohol, Salicylic Acid, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Undecane, Tridecane, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Phenethyl Alcohol.

Kaukės pagrindas (po vandens) – net jautriai odai tinkantis kaolinas (baltasis molis), kuris sugeria odos riebalus ir praturtina odą mineralais, pieno rūgštis, pasižyminti odą nusliuoksniuojančiu, šviesinančiu poveikiu bei odai ypač naudingas drėkinantis, raminantis ir porų nekemšantis prabangusis argano kauliukų aliejus. Toliau aptinkame keletą saugių pagalbinių medžiagų, drėkiklius – plačiai naudojamą gliceriną ir natrio PCA bei dėl stipraus poveikio prie vidutinio saugumo ingredientų priskiriamą salicilo rūgštį, kuri gydo ir skatina odos atsinaujinimą, valo poras. Po jų seka eilė saugių pagalbinių medžiagų, papildomai odai suteikiančių kondicionavimo ir minkštinimo efektą bei vienas vidutinio saugumo ingredientas, galintis kiek erzinti odą (tačiau sudėtyje jo kiekis itin mažas). Gaminio stabilizavimui panaudotas saugus konservantas fenetilo alkoholis. Taigi, akivaizdžiai matome, kad produkto sudėtis – beveik idealiai saugi.

#HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu. Aqua, Glycerin, Sodium PCA, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Avena Sativa Kernel Extract, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ultramarines (CI 77007), Titanium Dioxide (CI 77891), Phenethyl Alcohol.

Produkto pagrindas (po vandens) – eilė drėkinančių ingredientų – populiarusis drėkiklis glicerinas, kondicionuojantis natrio PCA, odai ypač svarbi ir reikalinga hialurono rūgštis bei odą minkštinantis sėjamųjų avižų branduolių ekstraktas. Toliau seka eilė saugių pagalbinių medžiagų bei produkto spalvą užtikrinantys kosmetiniai dažikliai – saugus titano dioksidas ir vidutinio saugumo sintetinis neorganinis pigmentas ultramarino mėlynasis lazuritas (vis dėlto, dėl itin mažo kiekio sudėtyje dėl jo poveikio sunerimtti tikrai nereikėtų). Gaminio savybių išsaugojimui panaudoti saugūs konservantai – kalio sorbatas, natrio benzoatas ir fenetilo alkoholis.    

Preilės įspūdžiai.  

Nuoširdžiai džiaugiuosi turėdama progą išbandyti naujus mano jau labai pamėgto Skinlovers prekinio ženklo produktus. Ankstesniame įraše (jei neskaitėte, galite jį rasti čia) labai išgyriau visus keturis naudotus, pagal mano odos tipą parinktus, būtiniausius kasdienės odos priežiūros produktus, o ypač eksfoliuojantį veido losjoną su AHA rūgštimis ir švarios veido odos eliksyrą, kurių vėliau įsigijau ir sunaudojau dar ne vieną papildomą pakuotę. Tai, žinoma, neabejotinai parodo šių gaminių efektyvumą ir tinkamumą. O šiandien kalbame apie kasdienę odos priežiūros rutiną papildančias specialias priemones – veido kaukes, naudojamas kartą ar kelis kartus per savaitę, kadangi jų paskirtis – intensyviai puoselėti odą ir padėti kovoti su jos problemomis. Šiuo atveju taip pat ne mažiau svarbus yra produktų naudojimo pastovumas – nors kaukių poveikis akivaizdžiai juntamas jau po pirmojo bandymo, didžiausią efektą pamatysite jas naudojant reguliariai, nes tai nėra tik laikiną efektą sukuriantys produktai. Kaip ir visuose kituose Skinlovers gaminiuose, šiose kaukėse naudojamos tik natūralios augalinės kilmės sudėtinės dalys, tinkančios veganams, nebuvo atliekamas joks testavimas su gyvūnais, o sudėtyje esantys ingredientai buvo kruopščiai atrinkti dermatologijos specialistų taip, kad sąveikaujant tarpusavyje jie vienas kitą papildytų ir garantuotų didžiausią efektyvumą sprendžiant odos problemas. Kad šių kaukių, kaip ir visų kitų Skinlovers produktų, sudėtis yra išskirtinai saugi jau galėjote įsitikinti peržvelgę aukščiau apžvalgoje esantį skyrelį apie sudėtines dalis. Ir vėlgi, produktų pakuotės išskirtinai gražios, subtilios ir moteriškos (prisipažinsiu, tokia lengva ir švelniai saldi pastelinė rožinė spalva man vis dar labai prie širdies).

Tiek sunkios, stiklinės, kokybiškos gaminių pakuotės, tiek produktų konsistencija iškart sukuria malonų prabangos įspūdį. Jau aplikuojant pirmuosius kartus pojūtis tikrai kitoks nei naudojant įprastinę masinės gamybos produkciją, o šepetėlio kaukėms tepti ir paskirstyti tiesiog neįmanoma „neįsimylėti“ – teplus procesas su juo vyksta gerokai sklandžiau, lengviau ir švariau, o išplauti jį visiškai paprasta – net kibių konsistencijų kaukių likučiai skalaujant šiltu vandeniu pašalinami greitai ir efektyviai (tą užtikrina švelnūs ir slidūs sintetiniai šepetėlio šereliai, specialiai pritaikyti tokio tipo produktams aplikuoti). Dabar jau net nebegaliu pagalvoti, kad kaukes galėčiau tepti pirštais, be to, šepetėlis užtikrina ir didesnę grožio procedūrų higieną.  

Vis dėlto, reikėtų paminėti, kad pačios kaukių pakuotės nėra itin tinkamos kelionėms dėl didelio svorio ir kiek mažiau patogaus dozavimo, tačiau suprantama, kad tokių tirštų, lipnių gaminių kitokio tipo pakuotėse (pvz., tūbelėse) nebūtų įmanoma pateikti. 

O dabar pereikime prie svarbiausios dalies – pojūčių naudojant šias kaukes ir jų poveikio odai. #CM Giliai valanti kaukė su AHA + BHA rūgštimis – stipraus poveikio produktas, kurį rekomenduojama naudoti ne dažniau nei kartą per savaitę vakarais, siekiant išvengti matomo, po procedūros likusio odos paraudimo ir saulės spindulių grėsmės. Kadangi prie rūgštinių produktų esu įpratusi, juos naudoju nuolat ir gana stiprius, jau pirmąjį kartą nepabijojau kaukės išlaikyti maksimalų laiką – visas 10 minučių, tačiau turinčios jautrią odą ar pradedančios rūgščių naudotojos pradžioje turėtų šį produktą išbandyti atsargiai ir apsiriboti vos keletos minučių trukme, palaipsniui ilginant odos kontakto su gaminiu laiką. Vos užtepus kaukę ant odos, dėl aktyvaus rūgščių poveikio iškart juntamas lengvas perštėjimas, ypač tais atvejais, kai yra spuogelių ar kitų odos pažeidimų. Šis jausmas po keliolikos sekundžių dingsta, tačiau išsausėjusios odos savininkės gali pajusti odos tempimą kaukei džiūstant dėl jos sudėtyje esančio kaolino. Tiesa, turiu paminėti, kad produkto kvapas išties specifinis ir gali nepasirodyti itin malonus, bet nereikėtų pamiršti, jog jokių papildomų kvapiklių, kurie neretai tampa viena iš pagrindinių priežasčių odos sudirgimams ir alergijoms, sudėtyje nėra, o gaminio kvapas yra visiškai natūralus – labiausiai juntamas molis ir aliejus. Kaukę pašalinti nuo odos nėra sunku, tačiau efektyviausiai tai padarysite su sudrėkintu vatos padeliu, švelniu rankšluostėliu ar kempinėle – tai svarbu ir dėl atsargumo, kad valant kaukės likučius jie nepatektų į akis ar ant jautriausių odos zonų (paakių, lūpų). Pašalinus kaukę oda lieka kiek paraudusi ir išsausėjusi, tačiau bent jau man šis poveikis netruko ilgai. Labai patiko likęs švaros jausmas, antiseptinis poveikis, odos pažeidimų gijimo bei odos atsinaujinimo skatinimas, o natūrali odos riebalų pusiausvyra atsistato tikrai greitai, tad net ir nepalepinus odos veido kremu iškart po kaukės procedūros, išsausėjimo jausmas greitai praeina.     

Dar didesnį teigiamą įspūdį man paliko #HM Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu. Vos užtepus juntamas fantastiškas gaivos, lengvumo, gilaus drėkinimo jausmas. Kas man ypač patiko – kaukę saugiai galima tepti ir paakių zonoje, ką retai galime daryti aplikuodami veido kaukes. Tiesa, per ilgai laikyti šią kaukę visgi nerekomenduoju, kadangi kaukei džiūstant, ji ima tempti odą (tikrai ne šiaip sau instrukcijoje patariama neleisti kaukei visiškai išdžiūti). Specifinis šios kaukės kvapas dar intensyvesnis ir, bent jau man, tikrai nėra pats maloniausias, bet net ir jautrios nosytės labai erzinti neturėtų. Su kiek didesniu iššūkiu šį kartą teks susidurti produkto pašalinimo metu. Dėl sudėtinių dalių (pululano ir ksantano dervos) specifikos kaukė itin lipni ir su oda sukimba stipriai, tad šiuo atveju be sudrėkintos kempinėlės ar rankšluosčio sunkiai apsieisite. Negaliu žodžiais apsakyti, koks malonus jausmas lieka po šios kaukės – oda švelni, visiškai prisotinta drėgmės, nuraminta, patempta, žymiai lygesnė, dingsta net smulkios raukšlelės, atsiradusios dėl odos išsausėjimo. Nuoširdžiai užtikrinu, kad nei viena drėkinanti lakštinė kaukė nesuteikia nieko panašaus, o makiažas ant tokios giliai sudrėkintos, liftinguotos odos dengiasi žymiai lygiau ir gražiau. Ši kaukė – tikras atradimas mišriai odai, linkusiai sausėti, ypač šaltuoju metų laiku.     

Dar svarbu paminėti, kad visi Skinlovers gaminiai yra itin koncentruoti, tad tinkamai naudojant jų užteks tikrai ilgam, o šios kaukės dozuojasi dar taupiau – po pirmųjų panaudojimų net nesimato jų kiekių sumažėjimo indeliuose.  

Kviečiu pasinaudoti nuolaidos kodu preile10, kuris galioja tiek šioms kaukėms, tiek ir bet kuriam kitam jums patikusiam Skinlovers gaminiui!

Apibendrinant, galiu tik pasidžiaugti, kad Skinlovers kuria vieną už kitą puikesnius, tikrai veiksmingus ir, kas labai svarbu, saugius produktus, o naujosios kaukės, ypač giliai drėkinanti, mane dar labiau nustebino ir pakerėjo. Vienintelis aspektas – nemažos gaminių kainos, tačiau užtikrinu, kad į tokios apgalvotos, saugios ir efektyvios sudėties gaminius investuoti, jei tik turite galimybę, tikrai verta – oda jums padėkos ir džiugins. O visiems, kas nepatingėjo šios ilgos apžvalgos perskaityti iki galo turiu ir mažą staigmeną – nuolaidos kodą preile10, kuris suteiks galimybę įsigyti tiek šias kaukes, tiek ir bet kurį kitą jums patikusį Skinlovers gaminį pigiau.

Vertinimas.    

Nuoširdžiai – Jūsų Preilė ♥

Parašykite komentarą