Apie mane ir Preilės Pasaulį

cropped-25.jpg
Foto: Mantas Janavičius

Sveikos, mielos skaitytojos ir sekėjos, atsitiktinai užklydusios ir smalsuolės, susipažinkime, esu Preilė, šio tinklaraščio autorė.

Dievinu viską, kas gražu ir estetiška plačiąja prasme. Grožio ir kūrybos pasaulis mane traukė nuo pat mažumės – piešiau, siuvinėjau, kūriau, skaičiau apie grožį, madą ir stilių, tačiau daugelio nuostabai pasirinkau ne su menu ar kūryba susijusią, o technologinių mokslų sritį. Esu technologijos mokslų daktarė, diplomuota aplinkosaugininkė/ekologė, net šešis metus universitete besimokiusi visų įmanomų chemijos rūšių, tad bazinių žinių apie kosmetikos priemonių sudėtį ir jų savybes šiek tiek turiu :). Kita vertus, nuraminsiu, kad tikrai nesu prisiekusi vien tik ekologiškų priemonių naudotoja. Žinoma, negali neimponuoti gamintojai, kurie savo produkciją kuria neskriausdami gamtos ir jos kūrinių, atsižvelgdami į tvarumo kriterijus, tačiau neabejotinai svarbi tiesioginė gaminių paskirtis –  efektyvumas bei estetinės savybės.

Taigi, net ir baigus inžinerinius mokslus mano polinkis į grožį ir kūrybą niekur nedingo. Domiuosi ne tik kosmetikos naujienomis, mada ir stiliumi, bet ir daugeliu kitų, nuo grožio pasaulio toli nenutolusių dalykų. Labai mėgstu keliauti ir atrasti,  stebėti ir jausti besikeičiančią gamtą, žaviuosi interjerų kūrimu ir namų dekoravimu, rankdarbiais, be galo myliu gyvūnus, esu tiesiog galvą pametusi dėl pajūrio ir ypač – švyturių.

Prisipažinsiu, kad skaitydama kitų tinklaraščius jau ilgą laiką ruošiausi kurti ir savąjį, kol pagaliau apsisprendžiau pradėti. Spalis – mano gimimo mėnuo, tebūnie tai lyg dovana sau ir pagaliau įgyvendintas noras ir su Jumis pasidalinti savo įžvalgomis, nuotaikomis ir viskuo, kas žavi bei džiugina mane ir tikiuosi – Jus taip pat :). O nenorėdama savęs riboti vien tik siaura grožio priemonių apžvalgų tema, pažadu dalintis ir kelionių įspūdžiais, kūrybiniais džiaugsmais ir įvairiomis atrastomis, įkvepiančiomis smulkmenomis – savo Pasauliu. Tikiuosi ir Jums tai suteiks pačių nuostabiausių emocijų!

Nuoširdžiai – Jūsų Preilė ♥

Visada labai laukiu Jūsų laiškų el. paštu preilespasaulis@gmail.com ir facebook paskyroje Preilės Pasaulis

Taip pat mane galite surasti ir instagram preilespasaulis